ایمونوتراپی سرطان سینه یکی از روش های درمان سرطان سینه است که با هدف از بین بردن سلول و جلوگیری از رشد تومورهای سرطانی سینه انجام می شود.
سرطان سینه جز شایع ترین بدخیمی ها در بین زنان می باشد. تاکنون علت دقیق ایجاد سرطان پستان مشخص نشده است.
سرطان پستان یکی از شایع ترین سرطان های زنان است که در صورت تشخیص زودرس و به موقع در مراحل اولیه شانس درمان آن افزایش پیدا می کند.
راه های درمان سرطان پستان بسته به نوع آن و مرحله بیماری و میزان گسترش آن در بدن، می تواند متفاوت باشد. در ادامه مقاله به بررسی این روشها می پردازیم.
در درمان سرطان سینه با شیمی درمانی از داروها برای تخریب سلول های درگیر شده و جلوگیری از رشد آنها و تقسیم سلولی عمل میکند.
سرطان پستان شايعترين سرطان زنان است که از جمله درمان های این بیماری ميتوان از جراحی، شیمی درماني، رادیوتراپی و هورمون درماني نام برد
پژوهش هایی که در زمینه ابتلا به سرطان و حمایت اجتماعی از آنها انجام شده، نشان می دهد که فعالیت گروه های پشتیبانی بر جسم و روان فرد تاثیر مثبت دارد
سرطان پستان شایع ترین نوع سرطان در بین زنان است. سرطان پستان هنگامی ایجاد می شود که سلول های پستان به طور غیر قابل کنترل رشد کرده و تومور تشکیل دهند
ماموگرافی در تشخیص سرطان پستان نقش اساسی ایفا میکند. آزمایش ماموگرافی به تشخیص زودهنگام بیماری سینه در زنان کمک می کند.
درمان سرطان سینه و روش های آن به ماهیت بیماری، مرحله آن و میزان گسترش آن در بدن بستگی دارد.
سرطان پستان به نوعی سرطان گفته می شودکه از بافت پستان آغاز می شود.
غربالگری سرطان پستان یک روش موثر برای تشخیص زودهنگام این بیماری مهلک است. در ادامه این مقاله به بررسی متدهای مختلف این روش تشخیصی می پردازیم.
درد دست میتواند یکی از علائم سرطان سینه باشد که معمولاً به دلیل فشار تومور بر اعصاب یا گسترش سرطان به غدد لنفاوی زیر بغل ایجاد میشود.
احتمال ابتلای زنان به سرطان سینه نسبت به هر نوع سرطان دیگری به جز سرطان پوست بیشتر است. سرطان سینه هم مانند تمام انواع سرطان های دیگر ممکن است متاستاز
بعد از جراحی سرطان پستان، بعضی از خانم ها درد عصبی یا نوروپاتی در دیواره قفس سینه، زیر بغل و بازوها دارند که با گذشت برطرف نمی شود.
پاتولوژی سرطان پستان بررسی سلولی و بافتی تومور است که به تعیین نوع، درجه تهاجم و مرحله سرطان کمک می کند و نقش مهمی در انتخاب بهترین روش درمانی دارد.
عوارض بعد از عمل سرطان سینه میتواند شامل خونریزی، عفونت و تغییرات جسمی باشد. برای آشنایی با مراقبتهای ضروری بعداز عمل، ادامه مقاله را مطالعه کنید.
سرطان سینه به شرایطی گفته می شود که در طی آن بسیاری از سلول های طبیعی و مورد نیاز در بخش سینه به شکلی غیرعادی منتشر و تکثیر می شوند
انواع سرطان پستان بسته به اینکه سلول های سرطانی در کدام قسمت پستان آغاز می شوند، متفاوت می باشند. اغلب انواع سرطان پستان، آدنوکارسینومای پستان هستند.
هر ساله تعداد زیادی در سراسر دنیا مبتلا به سرطان پستان می شوند. هیچ کس نمی داند سرطان پستان در چه زمانی ایجاد شده است، اما آگاهی از ریسک فاکتور ها یا
سرطان پستان هنگامی ایجاد می شود که DNA در سلول های پستان جهش یافته یا تغییر می یابد و عملکرد های خاصی که رشد و تقسیم سلولی را کنترل می کنند، غیر فعال
بر خلاف تصور عموم نوشیدن قهوه نه تنها به هیچ عنوان باعث بروز سرطان سینه نمی شود بلکه در مواردی ثابت شده است که حتی می تواند باعث کاهش ریسک ابتلا به
تاثیر قرص ضد بارداری بر سرطان سینه میتواند باعث افزایش خطر ابتلا به این بیماری در برخی زنان شود، بهویژه در افرادی که سابقه خانوادگی سرطان سینه دارند.
متاستاز سرطان پستان به شرایطی گفته می شود که سلول های سرطانی به اندامی دیگر به جز پستان سرایت کرده و تنها در بافت پستان، متمرکز نیستند.
سرطان سینه شایع ترین نوع سرطان در زنان است و در کشور ما متاسفانه سن ابتلا به سرطان سینه پائین تر از دیگر کشورها است. بسیاری از مبتلایان به سرطان سینه
برای تشخیص توده پستان، ماموگرافی برای غربالگری اولیه بهتر است، در حالی که سونوگرافی بهعنوان مکمل برای ارزیابی دقیق تر توده ها استفاده می شود.
لنف نود هیپواکو به غدد لنفاوی با چگالی کمتر و بازتاب کمتر از امواج صوتی در سونوگرافی اشاره دارد که ممکن است نشاندهنده التهاب و یک وضعیت غیرطبیعی باشد.
ابتلا به سرطان سینه خود نوعی تروما یا آسیب است، حال فرض کنید این سرطان در دوران بارداری ایجاد شود. نگرانی زنانی که در دوران بارداری دچار این سرطان می
ازدواج در زنان مبتلا به سرطان سینه می تواند چالش برانگیز باشد، اما با حمایت عاطفی مناسب و درک متقابل، می توانند زندگی مشترک موفقی داشته باشند.
سرطان پستان شایع ترین سرطان در زنان است. از هر ۸ زن در ۱ نفر سرطان پستان تشخیص داده می شود و ۱ در ۵ از آن هایی که تشخیص داده می شوند، زیر ۵۰ سال دارند
سرطان پستان، شایع ترین نوع سرطان در زنان است که یک بیماری واحد نیست؛ بلکه ترکیب انواع مختلفی از بیماری ها است.
کارسینوم داکت های شیری (DCIS) نوعی سرطان غیرتهاجمی پستان است که در داکت های شیری شروع شده و هنوز به بافت های اطراف گسترش نیافته است.
استیج صفر سرطان پستان به معنای وجود سلول های غیرطبیعی در مجاری شیر بدون تهاجم به بافت اطراف است که در ادامه به آن می پردازیم.
شیمی درمانی سرطان سینه از داروهایی برای هدف قرار دادن و تخریب سلول های سرطانی سینه استفاده می کند. شیمی درمانی سرطان پستان مکمل درمان های دیگر است .
سرطان التهابی پستان نوعی سرطان نادر و تهاجمی است که به شکل جوش و تورم بر روی پوست ظاهر می شود و رگ های لنفاوی روی پوست پستان را مسدود می کند.
پورتگذاری دستگاهی زیر پوست است که برای تزریق دارو و نمونهگیری در شیمی درمانی، رگ گیری مکرر را آسان و درد بیمار را کاهش می دهد.
ماستیت گرانولوماتوز یک بیماری التهابی پستان و نادر است و به عنوان یک توده سینه در حال بزرگ شدن ظاهر می شود و تا حدی علائم سرطان سینه را تقلید می کند.
اولین اقدام پس از تشخیص توده پستان بدون سابقه قبلی، انجام ببیوپسی برای بررسی ماهیت توده است که در ادامه این مقاله به آن می پردازیم.
توده هایی که در پستان به وجود می آیند، لزوما سرطانی نیستند. در این مطلب به بررسی ارتباط بین نولی پاریته و سرطان پستان می پردازیم.
شروع چرخه قاعدگی برای برخی از دختران زودتر از حالت معمول رخ می دهد که به آن منارک زودرس گفته می شود.در ادامه این مقاله به بررسی منارک زودرس به صورت دق
سرطان سینه به دلیل تغییر و تکثیر کنترل نشده یک گروه از سلول های تشکیل دهنده بافت پستان ایجاد می شود . در این مطلب به بررسی ریسک ابتلا به سرطان پستان د
طبق تحقیقات و پژوهش های انجام شده، بین سرطان پستان و سندروم متابولیک ارتباط مثبتی وجود دارد. در ادامه این مقاله به بررسی این ارتباط می پردازیم .
ضروری است تا به دختران و بانوان جوان آموزش هایی در زمینه نحوه تشخیص سرطان پستان بدهیم . در این مقاله به تاثیر آموزش پیشگیری از سرطان پستان می پردازیم
کارسینوم مجرای شیری درجا (Ductal carcinoma in situ) وجود سلول های غیر طبیعی در داخل مجرای شیر پستان است و اولین شکل سرطان سینه در نظر گرفته می شود.
خطر ابتلا به سرطان پستان در برخی افراد بیشتر از جمعیت عادی است زیرا سایر اعضای خانواده آن ها سرطان های خاصی داشته اند. به این می گویند سابقه خانوادگی سرطان که در ادامه می خواهیم به آن بپردازیم.
گیاه خواری ممکن است به جلوگیری از سرطان سینه کمک کند. زنانی که پس از یائسگی از یک رژیم غذایی گیاهی سالم پیروی می کنند، با خطر کمتری برای ابتلا به سرطان سینه روبرو هستند.
سنجش تومور مارکرها برای تشخیص سرطان سینه و با هدف چکاپ، بررسی عود و ابتلای مجدد انجام می گیرید. در ادامه به بررسی سرطان سینه و تشخیص آن می پردازیم.
احتمال ابتلا به برخی از سرطان ها در افراد چاق و کم تحرک نسبت به افراد لاغر بیشتر است. یکی از این سرطان ها، سرطان پستان یا سینه به خصوص در سنین بعد از یائسگی می باشد. در ادامه این مطلب به ارتباط چاقی و سرطان سینه پرداخته ایم.
آگاهی نسبت به علل ایجاد سرطان پستان نقش عمده و چشمگیری در پیشگیری از سرطان سینه دارد. در این بخش به ارتباط میان هورمون استروژن با سرطان سینه پرداخته ایم.
در این مقاله به بررسی ارتباط بین سن و احتمال ابتلا به سرطان سینه پرداخته و تأثیر افزایش سن را بر ریسک این بیماری تحلیل خواهیم کرد.
نئوپلاسم یا نورُسته نوعی رشد غیر طبیعی و بیش از حد بافت است. رشد نئوپلاسم با بافت های اطرافش تناسب ندارد. در بیشتر مواقع این رشد غیر طبیعی باعث ایجاد یک توده می شود، که به آن تومور گفته می شود
خودآزمایی پستان معاینه ای خانگی برای شناسایی تغییرات یا توده های غیرطبیعی است و به تشخیص سرطان سینه کمک می کند.
سرطان سینه شایع است و تشخیص زودهنگام با ماموگرافی می تواند از پیشرفت آن جلوگیری کند. در این بخش به روش های تشخیص سرطان سینه پرداخته ایم.
عمر مبتلایان به سرطان سینه با تشخیص زودهنگام و درمان مناسب می تواند بهطور قابل توجهی افزایش یابد. در این مقاله به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.
بیماری پاژه پستان (همچنین به نام بیماری پاژه نوک پستان و بیماری پاژه پستانی نیز شناخته میشود) یک نوع سرطان نادر است که پوست نوک پستان و معمولاً دایره تیرهتر پوست اطراف آن را درگیر میکند که به آن آرئول می گویند.
یافتن مواد ارثی در میان بیماران به سرطان پستان اهمیت بسیاری دارد. بسیاری از بیماران فارغ از اینکه خود مبتلا به بیماری هستند نگران ابتلای فرزندانشان به بیماری مشابه می باشند. به طور کلی هر خانمی تا سن 80 سالگی با احتمال حدود 80 درصد ممکن است به سرطان پستان مبتلا شود.
سرطان سینه متاستاتیک نوعی سرطان است که از پستان به سایر نقاط بدن مانند استخوان ها، کبد، ریه ها یا مغز گسترش یافته است.
شیمی درمانی برای سرطان سینه می تواند قبل یا بعد از جراحی برای برداشتن سرطان انجام شود. در این مقاله به بررسی تعداد جلسات شیمی درمانی می پردازیم.
برای تشخیص سرطان پستان، آزمایشهای مختلفی انجام میشود. اگر در ماموگرافی علائم مشکوکی مشاهده شود، نیاز به آزمایشهای بیشتری برای تأیید سرطان خواهید داشت.
توده هایی که در سینه سرطانی هستند معمولاً سفت، نامنظم و بدون درد بوده و ممکن است با تغییرات پوستی یا ترشحات نوک پستان همراه باشند.
درمان سرطان پستان شامل جراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی، هورمون درمانی و درمان هدفمند بر اساس نوع و مرحله بیماری می باشد که در ادامه به آنها می پردازیم.
تغییرات پوستی در سرطان پستان شامل قرمزی، فرورفتگی یا تغییر رنگ است که ممکن است نشان دهنده رشد غیرعادی بافت باشد.
تغییرات نوک سینه مانند ترشحات خونی یا فرورفتگی غیرعادی میتواند از نشانههای اولیه سرطان پستان باشد و نیاز به بررسی پزشکی دقیق دارد.
علائم سرطان سینه میتواند شامل تغییرات در اندازه یا شکل پستان، درد، ترشح غیرعادی از نوک پستان، یا وجود تودهای سخت در پستان یا زیر بغل باشد.
استروژن و پروژسترون همچنین باعث رشد برخی سرطان های پستان می شوند که به آن ها سرطان های پستان حساس به هورمون گفته می شود. سلول های سرطانی پستان حساس به هورمون حاوی پروتئین هایی به نام گیرنده های هورمونی هستند که با اتصال هورمون ها به آنها فعال می شوند.
سرطان سینه نوعی سرطان است که در سلولهای پستان شکل میگیرد و میتواند به سایر قسمتهای بدن گسترش یابد. در این مقاله به بررسی علائم و درمان آن می پردازیم.
زوسکا یک بیماری آزاردهنده و دردناک است که می تواند هر فردی را درگیر کند. به ایجاد عفونت در اطراف نوک پستان، زوسکا می گویند. بسیاری از افراد، زوسکا را با سرطان پستان اشتباه می گیرند. ممکن است که این بیماری در ابتدا به سرطان پستان شباهت داشته باشد؛ اما هیچ ارتباطی میان آن و سرطان پستان وجود ندارد
سرطان سینه نوعی از سرطان است که در بافت سینه ایجاد می شود و نیاز به تشخیص زودهنگام و درمان مؤثر دارد. در این مقاله به بررسی کامل این بیماری میپردازیم.
تغذیه مناسب میتواند نقش مؤثری در پیشگیری و مدیریت سرطان پستان داشته باشد و به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک کند.
سرطان پستان وقتی ایجاد می شود که فرایند تقسیم سلولی درون بافت پستان دچار اختلال شود.در این مقاله به بررسی افزایش خطر سرطان پستان با بافت متراکم سینه می پردازیم.
پروتز پستان با برجسته تر کردن پستان ها و افزایش زیبایی اندام خانم ها، نقش زیادی در افزایش اعتماد به نفس آن ها دارد. معمولا کسانی که پستان هایی کوچک و یا افتاده دارند، خواستار این جراحی زیبایی می شوند. در ادامه این مقاله به بررسی دقیق تر اینکه آیا پروتز سینه موجه سرطان می شود یا خیر می پردازیم.
تشخیص تفاوت بین تومورهای بدخیم و خوشخیم پستان برای پیشگیری از پیشرفت بیماری و آغاز درمان مؤثر، ضروری است.
پستان مانند دیگر اندام های بدن انسان می تواند به بیماری مبتلا شود. بیماری های پستان را می توان به دو گروه خوش خیم و بدخیم تقسیم کرد. در ادامه این مقاله به بررسی کامل تر و دقیق تر انواع بیماری های پستان می پردازیم.
سرطان سینه شایع ترین نوع سرطان در بین زنان است و سالیانه بر زندگی ۲٫۱ میلیون زن در جهان تأثیر می گذارد . همچنین سرطان سینه دومین علت اصلی مرگ و میر در میان زنان است .
نتیجه تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که استرس و مشکلات روحی و فشار های روانی تاثیر مستقیم بر جسم فرد دارند و می توانند سبب بروز بیماری های مختلف و تشدید بیماری های موجود شوند . یکی از بیماری هایی که ممکن است در اثر استرس بروز کند و یا تشدید شود سرطان ، و از جمله سرطان پستان است .
ماموگرافی آزمایشی با پرتوهای خفیف برای تشخیص بیماری های پستان در زنان است. این مقاله به بررسی میزان اشعه در ماموگرافی می پردازد.
بیوپسی تحت گاید سونوگرافی برای نمونه برداری دقیق از توده های پستان با استفاده از تصویر برداری سونوگرافی انجام می شود؛ در ادامه بیشتر به آن می پردازیم.
آدنوزیس یا آدنوز شرایط خوش خیم پستانی است که در طی آن توده های مدور کوچک و گاهی قابل لمس بر اثر بزرگ شدن لبول های پستان ( غدد تولید کننده شیر ) ایجاد می شود . آدنوزیس منجر به ایجاد توده یا توده هایی می شود که احساس می شوند
نکروز چربی پستان به مرگ بافت چربی در پستان به علت آسیب یا جراحی گفته می شود. در ادامه مقاله به بررسی تشخیص نکروز چربی پستان خواهیم پرداخت.
سرطان سینه بدخیم نوعی از سرطان است که میتواند به سرعت رشد کرده و به سایر بخشهای بدن گسترش یابد، در صورتی که تشخیص و درمان بهموقع انجام نشود.
نمونه برداری از پستان با سونوگرافی یک روش کم تهاجمی است که با هدایت امواج صوتی، نمونه بافتی از ناحیه مشکوک برداشت می شود.
فرد مبتلا به سرطان پستان حتما نیاز به زمان کافی برای پذیرش بیماری و تطابق با آن دارد تا پس از آن راحت تر بتواند با کمک تیم درمان بهترین روش مقابله، درمان و شکست بیماری را پیدا بیابد و بکار گیرد. در ادامه این مطلب به مراحل پس از آگاهی از ابتلا به سرطان پستان خواهیم پرداخت
منظور از طب مکمل، سایر روشهای درمانی، غیرپزشکی نوین است که به پیشگیری یا درمان بیماریها میپردازد. گاهی بیماران برای درمان سرطان به طب سنتی روی میآورند و دچار عواقب ناگوار می شنوند
همه سرطانها ژنتیکی هستند یعنی به دنبال تغییرات در ژنها ایجاد میشوند ولی فقط حدود 5 الی 10 درصد آنها ارثی هستند و تنها به فرزندان منتقل میشوند و اغلب آنها به فرزندان منتقل نمیشوند
افرادی هستند که به طور ژنتیکی مستعد ابتلا به سرطان پستان هستند. این افراد سوالات بی شماری دارند که در این مطلب به برخی از این پرسشهای بیشتر مطرح شده؛ پاسخ داده میشود
بطور کلی هر آنچه در مورد تشخیص و درمان سرطان پستان میدانیم نتیجه پژوهشهایی است که در این زمینه صورت گرفته است. این پژوهشها طبیعتاً روی بیماران مبتلا انجامم شده و به این وسیله تأثیر درمانهای حاضر تایید شده است و بی فایده بودن بسیاری از داروها یا سایر روشهای درمانی نیز به همین روش مشخص شده
انجام ورزش، با افزایش دامنه حرکتی ناحیه شانه و بازو به محض بهبود ناحیه جراحی، احتمال ادم لنفاوی را کاهش میدهد و بیماران میتوانند به فعالیتهای طبیعی بازگردند. به طور کلی ورزش باعث بهبود قدرت عضلانی، عملکرد قلبی ـ عروقی، مسائل روانی و ظرفیت عملکردی فرد میشود.
عوارض جانبی این داروها (پادتن ها) معمولاً خفیف هستند اما احتمال برخی عوارض جانبی جدی و مهم نیز وجود دارد. برخی از بیماران تحت درمان با داروهای پادتن (به ویژه تراسوزوماب و پرتوزوماب) ممکن است دچار کم کاری قلب بشوند
پس از انجام جراحی سرطان پستان، در صورت صلاحدید پزشک معالج خود، به کارشناس لنف ادم مراجعه نمایید. کارشناس مربوطه ضمن آموزش نکات لازم گاهی برای شما نوعی آستین فشاری تجویز میکند که در جلوگیری از لنف ادم مفید است
لنف ادم یا تورم دست در سرطان پستان ناشی از تجمع مایعات لنفاوی است که به دلیل آسیب به سیستم لنفاوی یا برداشتن غدد لنفاوی طی درمان ایجاد میشود.
داروهای هدفمند به منظور ممانعت از رشد و گسترش سلولهای سرطانی طراحی شده اند و در مقایسه با داروهای شیمی درمانی به طور اختصاصی قسمتهایی از سلول سرطانی یا ویژگی های خاصی از سلول سرطانی را هدف می گیرند
هورمون درمانی در سرطان پستان به کاهش تأثیرات هورمون های استروژن و پروژسترون بر رشد سلول های سرطانی کمک می کند.
رادیوتراپی یا اشعه درمانی، یکی ازروشهای درمان سرطان است که در آن از پرتوهای یونیزان برای از بین بردن سلولهای سرطانی و کوچک کردن تومورها استفاده میشود.
در بیماران مبتلا به سرطان در صورت تشخیص پزشک به انجام رادیوتراپی یا پرتو درمانی، پرتودرمانی معمولاً روزی یک بار و هر بار به مدت چند دقیقه انجام می شود. پرتودرمانی در همه ی دنیا معمولاً پنج روز در هفته انجام می شود و در روزهای تعطیل آخر هفته انجام نمی شود
رادیوتراپی، پرتودرمانی و اشعه درمانی همگی نام های مختلف یک شیوه ی درمانی است که در آن از انواع خاصی از پرتوها در درمان بیماری ها (عموماً بیماری های بدخیم) استفاده می شود. برخی از مردم به غلط پرتودرمانی را برق گذاشتن می نامند. این یک غلط مصطلح است
در تغذیه ی بیماران مبتلا به سرطان که تحت درمان به سر می برند بر مصرف بیشتر غذاهای پرکالری به خصوص پر پروتئین تأکید می گردد همچنین خوردن یا نوشیدن مقادیر بیشتر شیر، خامه، پنیر و تخم مرغ آب پز توصیه می شود و حتی به این بیماران استفاده ی بیشتر از کره پیشنهاد می گردد
غدد لنفاوی به عنوان مسیرهای اصلی انتشار سلولهای سرطانی در سرطان پستان عمل میکنند و نقش مهمی در تعیین مرحله و پیشآگهی بیماری دارند.
شیمیدرمانی با استفاده از داروها، سلول های سرطانی را هدف قرار داده و رشد و تکثیر آنها را متوقف میکند. در این مقاله به بررسی این روش درمانی می پردازیم.
خوشبختانه سرطان پستان با درمانهای جدید در بسیاری موارد قابل کنترل و در موارد زیادی هم بطور کامل قابل درمان است. لازم است بدانید که در میان تمام انواع سرطان ها، سرطان پستان بهترین پاسخ به درمان را دارد و در بسیاری از مـوارد بهبـودی کـامل حـاصل می شود و بیمار به زندگی کاملاً عادی خود برمی گردد
نمونه برداری از توده پستان برای تشخیص دقیق و ارزیابی نوع ناهنجاری ها انجام می شود که در ادامه این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت.
روشهای تشخیصی سرطان پستان ، به صورت سرپایی و بدون نیاز به بستری، بیهوشی و بخیه انجام می گردد و برخلاف تصور بعضی افراد، نمونه برداری باعث تحریک توده یا پخش شدن بیماری نمیشود
در مورد ارتباط تغذیه با سرطان مطالب بسیار متنوع و گاه متناقضی به گوش می رسید. از نظر علمی و اخلاق پزشکی، اعضای تیم درمان فقط اجازه دارند مطالب علمی مورد تأیید و آزموده شده را به عنوان راهکار به بیماران ارائه نمایند.
داشتن زندگی پرتحرک و فعال، علاوه بر اینکه میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، فشار خون بالا، دیابت و پوکی استخوان را کاهش دهد، میتواند خطر ابتلا به انواع سرطان به ویژه سرطان پستان، روده بزرگ و رحم را نیز کم کند
اگر شما نیز با شنیدن خبر افزایش رشد سرطان در جوامع امروزی خصوصا سرطان سینه دچار نگرانی شده اید ادامه ی مطلب را از دست ندهید. در زیر گام هایی ساده برای کاهش ریسک ابتلا ارایه میشوند که همگی میتوانند سبک زندگی شما را به سمت سالم تر شدن و محافظت در برابر بیماری ها مختلف هدایت کنند
خودآزمایی پستان یکی از راه های تشخیص زودرس سرطان پستان است که هر زن بالغ می تواند آن را انجام دهد. در ادامه مقاله به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.
خطر عود سرطان پستان یا مرگ و میر ناشی از آن در افرادی که در زمان تشخیص بیماری چاق هستند، در مقایسه با افراد لاغر، بیشتر است. کاهش وزن با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی مرتبط است
سرطان پستان، شایعترین سرطانی است که خانم ها به آن مبتلا می شوند. در کشورهای غربی این بیماری بیشتر در سنین بالای ۵۰ سال دیده می شود ولی در کشور ما بیماران، جوان تر هستند و در بسیاری از موارد به علت عدم آگاهی از علائم بیماری در مراحل پیشرفته تری مراجعه می کنند
بیشتر بیماریهای خوش خیم پستان مثل کیست های پستان با افزایش خطر سرطان پستان همراه نیستند. تعداد ناچیزی از ضایعات خوش خیم پستان که با تکثیر غیرطبیعی همراه هستند، احتمال خطر سرطان ر افزایش میدهند
در ابتلا به سرطان پستان، عواملی مانند سن، جنسیت، ژنتیک، وزن، قد، سن قاعدگی و یائسگی، سقط جنین و غیره دخیل هستند که در این مقاله به آنها می پردازیم.
در این بخش اطلاعات مفیدی (مانند معاینه سینه، پیشگیری از سرطان پستان و غیره) در مورد سرطان پستان در قالب فایل ویدئویی به شما کاربران گرامی ارائه میگردد
ماموگرافی یک رادیوگرافی ساده از پستان است که برای کشف زودهنگام سرطان پستان، حتی ده سال قبل از قابل لمس شدن توده سرطانی، استفاده می شود.
در طي سالهای اخیر علي رغم پيشرفت تكنيكهاي جراحي و تشخيص، تاثير كشنده سرطان پستان ادامه يافته است و با توجه به اينكه ما با نوعي بيماري روبرو هستيم كه در بسياري از بيماران از قبل به مرحله گسترش رسيده است
بزرگ شدن سینه مردان معمولاً به دلیل عدم تعادل هورمونی رخ میدهد و می توان آن را از طریق تغییرات سبک زندگی، دارو درمانی و در برخی موارد جراحی برطرف کرد.
تشخیص سرطان پستان در مراحل اولیه نه تنها شانس درمان را افزایش می دهد، بلکه از عوارض روحی- روانی، خانوادگی و اجتماعی آن جلوگیری می کند. یکی از راه های تشخیص زودرس سرطان پستان، خودآزمایی پستان یا معاینه پستان توسط خود فرد است
خودآزمایی پستان، معاینه پستان توسط خود فرد است. این معاینه برای هر زن و در هر سن قابل اجرا است. خودآزمایی پستان هزینه ای ندارد و در هر ماه، تنها 15 دقیقه وقت جهت انجام آن لازم است. با معاینه ماهیانه پستان، با خصوصیات پستان خود آشنا می شوید
در این مقاله به بررسی روش های بازسازی سینه در مبتلایان به سرطان پستان و تأثیر آن بر بهبود کیفیت زندگی بیماران می پردازیم پس با ما همراه باشید.
لنف ادم در سرطان پستان به معنی تورم دست در سمت مبتلا می باشد . این تورم گاهی جزئی و نامحسوس است وگاهی شدید و غیر قابل تحمل می باشد
معاینه پستان توسط خود فرد شامل بررسی بصری و لمس سینه ها برای شناسایی تغییرات غیرعادی مانند تغییرات پوستی است که در این مقاله به آن می پردازیم.
بروز سرطان پستان به عوامل ژنتیکی و محیطی از جمله تغذیه، فعالیت بدنی، مصرف سیگار، سن شروع بارداری و غیره بستگی دارد. در این نوشتار، بطور خلاصه به توصیه های غذایی برای جلوگیری از سرطان پستان پرداخته میشود.
یکی از بیماری های بدن انسان، بدخیمی در اعضاء بدن ميباشد که جهت درمان آنها روشهای مختلفی از جمله جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی و غیره ابداع شده است. بدخیمی اعضاء بدن انسان با درمانهای رایج بطور نسبی بهبودی می یابد
در این مقاله عواملی که برای بروز سرطان پستان خطر ساز هستند معرفی میشوند. این موارد در اصطلاح پزشکی ریسک فاکتور یا عامل خطر نامیده می شوند. آگاهی از این عوامل، نباید باعث نگرانی شود بلکه برعکس باید بعنوان وسیله ای برای جلوگیری از بروز بیماری، مد نظر قرار گیرد