نتیجه تحقیقات درباره سرطان پستان
بطور کلی هر آنچه در مورد تشخیص و درمان سرطان پستان میدانیم نتیجه پژوهشهایی است که در این زمینه صورت گرفته است. این پژوهشها طبیعتاً روی بیماران مبتلا انجامم شده و به این وسیله تأثیر درمانهای حاضر تایید شده است و بیفایده بودن بسیاری از داروها یا سایر روشهای درمانی نیز به همین روش مشخص شده و بر این اساس داروها یا روشهای درمانی غیرمفید مورد استفاده قرار نمیگیرند.
بنابراین همیشه به یاد داشته باشیم که اطلاعات ما و درمانهای رایج فعلی را مدیون بیمارانی هستیم که بطور داوطلبانه با درمانگر خود و محققین مختلف همکاری کرده اند و در این تحقیقات شرکت نموده اند. بیماران و محققینی که سالهاست در میان ما نیستند.
فرض کنیم که ما به سرطان پستان متبلا هستیم و به ما پیشنهاد شود که در تحقیقی در این زمینه شرکت و همکاری نماییم. تیم درمان ذکر میکند که هدف از این پژوهش بررسی تأثیر دارویی است که تاکنون استفاده نشده است. مؤثر بودن این دارو بصورت تئوری ثابت شده ولی تأثیر عملی آن هنوز مشخص نیست. البته اثبات شده است که این دارو عارضه ای ندارد. واکنش و پاسخ ما چیست؟
دکتر سید محمد رضا حکیمیان فلوشیپ جراحی سرطان با دانش بالا و تجربه سالها کار در ارتباط با سرطان پستان قادر به تشخیص این بیماری بوده و آماده ارائه خدمات درمانی به شما عزیزان می باشند. شماره تماس : 36294896 - 031
تفکر ورود به تحقیق ممکن است ترسناک باشد، اما مراقبتهای ویژه ای صورت میگیرد تا افراد مطمئن شوند که در خطر نیستند. پزشکان تا هنگامی که باور نکنند که درمان جدید به خوبی درمان استاندارد است، موافق نیستند که از بیمارانشان بخواهند تا در تحقیق شرکت کنند و کمیته اخلاق پزشکی باید تحقیق را قبل از آن که بیماران درگیر آن شوند، تصویب کند.
گاهی نیز از شما درخواست میشود که نمونه ای از خون یا بافتی که حین جراحی خارج میشود را به مرکز تحقیقات اهدا کنید. در این موارد هیچ مشکلی برای شما ایجاد نمیشود ولی این کار میتواند در کشف مجهولات بیماری سرطان بسیار کمک کننده باشد.
اگر به شما پیشنهاد ورود به تحقیقات داده شد، باید برگه اطلاعاتی این تحقیق به شما داده شود و فرصت فکر کردن و پرسش قبل از تصمیم گیری، داده شود. اگر تصمیم دارید به گروه تحقیقاتی ملحق شوید، در هر زمانی که نظرتان تغییر کرد میتوانید گروه را ترک کنید و اگر تمایل به ورود داشتید، درمان شما تحت تأثیر قرار نمیگیرد.
در هر حال پیشرفت روشهای درمانی جز با تحقیق وپژوهش حاصل نمیشود و شما میتوانید بطور داوطلبانه در این امر خدا پسندانه که ممکن است سالها بعد تأثیر مفید آن بر روی سایر بیماران مورد استفاده قرار گیرد، شرکت کنید یا از شرکت در آن امتناع نمایید.
اگر هنگام مراجعه به پرشک و انجام معاینات لازم و بررسی نتایج ماموگرافی یا سونو گرافی علائمی از سرطان پستان در مراجعه کننده مشاهده گردد؛ برای تشخیص دقیق لازم است نمونه برداری از توده پستان انجام شود.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
چگونه سرطان سينه را تشخيص دهيم؟
تاریخ انتشار : 1399-12-22تاریخ بروز رسانی : 1402-06-19 -
رابطه ی هورمون استروژن با سرطان سینه
تاریخ انتشار : 1401-04-19تاریخ بروز رسانی : 1402-06-18 -
سنجش تومور مارکرها برای تشخیص سرطان سینه
تاریخ انتشار : 1401-05-22تاریخ بروز رسانی : 1403-04-28 -
تغییرات نوک سینه از نشانه های سرطان سینه
تاریخ انتشار : 1400-12-03تاریخ بروز رسانی : 1403-08-20 -
درباره نئوپلاسم یا تومور پستان در زنان بیشتر بدانید
تاریخ انتشار : 1401-03-30تاریخ بروز رسانی : 1402-06-18
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .