آیا لیزر موی زائد و استفاده از مام زیر بغل سرطان زا است؟
به دلیل شایعات فراوانی که پیرامون سرطان زا بودن مام زیر بغل و لیزر موهای زائد به گوش میرسد؛ بر آن شدیم این مطلب را پیرامون بررسی این موارد، تهیه نماییم. در ادامه این مقاله به نقش مام زیر بغل و لیزر موهای زائد در ابتلا به سرطان پستان پرداخته میشود.
دکتر سید محمد رضا حکیمیان فلوشیپ جراحی سرطان با دانش بالا و تجربه سالها کار در ارتباط با سرطان پستان قادر به تشخیص این بیماری بوده و آماده ارائه خدمات درمانی به شما عزیزان می باشند. شماره تماس : 36294896 - 031
تاثیر مام زیر بغل بر غدد لنفی زیر بغل
مام زیر بغل یکی از محصولات بهداشتی - آرایشی است که شایعاتی برپایه سرطان زا بودن استفاده از آن وجود دارد. لازم به ذکر است؛ مام زیر بغل تاثیر سوء ثابت شده بر غدد لنفی زیر بغل ندارد و زمینه ساز سرطان پستان نمیشود.
تاثیر لیزر موی زائد زیر بغل بر غدد لنفی زیر بغل
یکی از روشهای پر طرفدار رفع موهای زائد، بکارگیری لیزر است. نور لیزر هر چیزی که تیرهرنگ باشد را حرارت داده و میسوزاند. با حرارت دادن و سوزاندن موی تیره داخل فولیکول مو، خود فولیکول نیز آسیب میبیند و از بین میرود. هرکدام از موهای بدن دارای یک چرخهی رشد و استراحت هستند. در یک زمان مشخص اکثر موهای بدن ما در فاز استراحت هستند و تعداد کمی از آنها در فاز رشد هستند. اگر هنگام لیزر موهای زائد ، فولیکول مو در فاز استراحت باشد، اشعه لیزر بر آن اثری ندارد.
به همین دلیل است که برای از بین بردن تمامی موها به چندین جلسه درمان با لیزر، با فاصله های زمانی مشخص نیاز است. با هر جلسه رفع موهای زائد تعدادی از فولیکولهای فعال مو سوخته میشوند و بالاخره پس از مدتی تمامی موها از بین میروند. نکته مهم و حائز اهمیت در لیزر موهای زائد، شایعاتی مبنی بر سرطان زا بودن این روش است. لازم به ذکر است؛ این نوع لیزر عمق نفوذ ناچیزی دارد و تاثیر سوء ثابت شده بر غدد لنفی زیر بغل ندارد و زمینه ساز سرطان پستان نمیشود.
بروز سرطان پستان به عوامل ژنتیکی و محیطی از جمله تغذیه، فعالیت بدنی، مصرف سیگار، سن شروع بارداری و ... بستگی دارد. ارتباط تغذیه و سرطان پستان همچنین نقش پیشگیرانه خوراکی ها در این نوع از سرطان، سالهاست که به اثبات رسیده. برای مطالعه مقاله ایی پیرامون توصیه های غذایی برای جلوگیری از سرطان پستان و ارتباط تغذیه و سرطان پستان کلیک کنید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
کدام تغییرات پستان ها طبیعی و کدام خطرناک هستند؟
تاریخ انتشار : 1400-09-25تاریخ بروز رسانی : 1403-07-21 -
نکاتی برای حفظ سلامت سینه در زنان
تاریخ انتشار : 1400-10-07تاریخ بروز رسانی : 1402-06-17 -
علائم وجود توده پستان چیست؟
تاریخ انتشار : 1399-12-24تاریخ بروز رسانی : 1403-06-10 -
مهمترین نکات در ماموگرافی سینه های دارای پروتز
تاریخ انتشار : 1401-05-27تاریخ بروز رسانی : 1403-05-27
نظرات کاربران درباره این مطلب :ماندانا اصفهانی [ 1400-01-18 ]
درود کتر جان چند ماه پیش خواهرم که توده ای در سینه داشت به شما مراجعه کرد وبعد از ازمایش وسونو ونمونه برداری واسکن تشخیص عمل داده شد و1 دی توسط شما جراحی شد وباتوجه به جواب پاتو لوژی گفتین احتمال 90 درصد شیمی درمانی نمیخواد ولی دکتر انکولوژی 8جلسه شیمی درمانی و30 جلسه پرتو درمانی تو صیه کرده خواهرم بعد از یک جلسه شیمی درمانی 10روز از حالت تهوع ودلپیچ وفشار پایین خوابیده بود حالامیگه شیمی درمانی رو ادامه نمیدم نگرانش هستم میشه راهنمایی کنیدکه چه باید کرد لازمه مطب بیادوشما باهاش صحبت کنید
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .